Workshops & Diensten

Workshops workshop plaatje

Een belangrijk onderdeel van ontwikkeling is het verkrijgen van nieuwe inzichten en aanleren van nieuwe skills. In de vorm van workshops dragen we op die manier bij. Een goede workshop neerzetten kost tijd maar zodra nieuwe workshops beschikbaar zijn, zullen ze toegevoegd worden aan onderstaande lijst.

Op beperkte schaal leveren we ook enkele diensten. Het voornaamste criterium hiervoor is of we de opdracht leuk vinden of niet. Als het saai klinkt dan is er een grote kans dat we het niet zullen doen.

WORKSHOP Visual Thinking

Workshop Visual thinking plaatje

Visual thinking is een krachtige manier om onder andere problemen op te lossen, helder te communiceren en succesvol mensen te overtuigen én het is ook nog leuk.

Leer hoe je in visuals kan communiceren in plaats van teksten.

Website Usability Scan

Gebruikers zijn mensen, een gegeven die veel bedrijven vaak vergeten. Althans dat is de enige verklaring die we kunnen geven voor de veelheid aan saaie, dertien-in-een-dozijn, corporate website. Elk stukje fun is compleet weg gesloopt uit menig website waardoor bijna elke website er hetzelfde uitziet met idem taal.

Laat ons een scan op je website doen om in kaart te brengen hoe corporate deze is, en hoe je deze kan verbeteren door het menselijker en leuker te maken.

WORKSHOP Visual Storytelling voor Presentaties

Het doel van elke presentatie is mensen te OVERTUIGEN en ze tot ACTIE bewegen. Met een saaie presentatie zal je dat doel niet bereiken, maar helaas is het merendeel van alle presentaties in het bedrijfsleven uitermate saai en tijdverspilling.

Saaie presentatie plaatje

Leer hoe je je presentatie leuker én effectiever kan maken door gebruik te maken van visual storytelling waardoor je je publiek kan overtuigen en tot actie kan bewegen.

Contact Skolpopia

CONTACT

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon
Skolly Skolpopia mascotte plaatje

All content © Skolpopia | Web design by Danny Debi