Bij organisaties denken we misschien niet meteen aan verhalen, terwijl elke organisatie wel een verhaal heeft. Elke organisatie is ooit met een bepaalde reden en/of filosofie opgericht. Het verhaal achter de oprichting en geschiedenis van een organisatie kan heel inspirerend zijn, mits het een goed verhaal is dat ook goed verteld wordt.

Mona Lisa Lego

Plaatje via http://www.inquisitr.com/15059/mona-lego-lisa/

Een perfecte vorm om een verhaal te vertellen, is middels een (animatie)film. In het kader van het 80-jarig bestaan van de LEGO groep is een korte animatiefilm gemaakt om het verhaal van LEGO te vertellen. Een mooi, inspirerend verhaal en een perfect voorbeeld hoe corporate storytelling kan.

Zie en luister naar het verhaal van LEGO, één van de meest succesvolle speelgoed producten ooit.

Skolpopia

About Skolpopia

An odd, little organisation helping people with personal development via creativity, visual storytelling, funification and actionable inspiration to make the world a better place.

Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>