Presenteren is een kunstvorm die jammer genoeg niet iedereen beheerst – terwijl het een essentiële skill is in het bedrijfsleven.

Het meest bekende symptoom van een slechte presentatie is de ‘Death by PowerPoint’, een slechte presentatie met nog slechtere slides in PowerPoint. Wie heeft een dergelijke slechte presentatie niet bijgewoond, waar je na afloop denkt: Dat zijn minuten/uren van mijn leven die ik nooit meer terug krijg.

Death-by-PowerPoint kan voorkomen worden door gebruik te maken van story telling in je presentatie. Hoe en waarom wordt heel mooi uitgelegd in onderstaande animatie.

Danny Debi

About Danny Debi

Danny Debi is een veelzijdige bedrijfskundige die zowel analytisch als creatief kan denken. Skolpopia is het geesteskind van Danny Debi, waar hij jaren van (internationale) ervaring als manager, consultant en trainer in combinatie met een creatieve kijk op zaken gebruikt om professionals te helpen succesvoller te zijn.

Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>